24/7 OPEN MAGAZIJN

Onze groothandel heeft 24H/7 actief magazijn. We hebben honderden werknemers in dienst die elke dag duizenden pakketten voor onze klanten voorbereiden en kijken of de verzending op schema verloopt. Hierdoor kunt u alle bestellingen van onze klanten efficiënt en snel uitvoeren. We doen ons best om ervoor te zorgen dat alle aankopen zo snel mogelijk worden gedaan, zinloos over de grootte van de bestelling. We hebben niet de minimale bestelhoeveelheid waarna we verzending uitvoeren. Als u de bestelde goederen voor 14.00 uur betaalt, sturen we ze dezelfde dag op. Wij voeren zowel binnen- als buitenlandse zendingen uit. Elke zending die we voorbereiden is beschermd tegen transport. We geven ook om de veiligheid van uitgevoerde transacties.

Klantvriendelijke groothandel

We hebben meer dan 20.000 producten, elke dag bieden we 100 aantrekkelijke nieuwigheden aan onze klanten. Elk product dat we leveren bevat een beschrijving en professionele foto’s in het pakket. Alle producten zijn vrijwel onmiddellijk klaar om de winkel of veiling van onze klanten binnen te gaan. 24H/7 open magazijn, veilige betaling, snelle verzendingkant-en-klare foto’s en beschrijvingen, zorgen ervoor dat onze klanten een minimum aan papierwerk hebben. Dit alles heeft invloed op hoe soepel de toevoeging van nieuwe producten in uw winkel/op uw online veiling is. Heb je de goederen uitverkocht? Welk product geniet niet succesvol? Potentiële klanten zijn op zoek naar kleding die in overeenstemming is met de laatste trend? Snelle levering van goederen maakt het voor klanten mogelijk om snel de winkel te subsidiëren of indien nodig interessante nieuwigheden te introduceren. Dankzij de goede werking van magazijnen en andere medewerkers van groothandels, kunt u genieten van het nieuws zonder bang te hoeven zijn dat voordat u zich bij producten in de winkel voegt, u trends uit het verleden zult omzeilen. Efficiënte uitvoering van bestellingen zorgt ervoor dat u snel goederen ziet die de nieuwste trends op de modemarkt vertegenwoordigen.

We voldoen aan de verwachtingen van onze klanten – we updaten het aanbod elke 4 uur! Met het regelmatig bijgewerkte groothandelsassortiment van Factoryprice.eu kunt u kennis maken met de nieuwste aanbiedingen die we onze klanten aanbieden. Registreer u vandaag gratis in onze groothandel met alleen de nodige gelogde en contactgegevens (zonder gevoelige gegevens of rekeningnummers)! Creëer bij ons een kledingmarkt in Polen.