nieuws

Grote maten blouses in de groothandel – bekijk wat er nieuw is op Factoryprice.eu!

Kijkend naar de voorjaarstrends van 2022 in plus-size mode, kan één ding zeker gezegd worden: we zullen ons niet vervelen. Want de prijs zal niet langer alleen veilige, comfortabele kleding zijn, het silhouet inkten – in de nieuwste collecties zal er een gedurfde stijl, kleur en decoratie zijn. Wat voegt er noodzakelijkerwijs toe aan je winkel? Naast basissets, XXL-pakken, luchtige jurken, enz., Zal ook een onmisbaar element zijn Grote maten blouses in de groothandel. Wat? De volledige lijst moet hieronder hebben.

Grote maten mode voor het nieuwe seizoen – een overzicht van trends

Gemeenschappelijke noemer van modieuze plus-size kleding voor het voorjaar van 2022? Originaliteit die van ver in het oog springt. Hoewel onder de bestsellers ook worden bezet door sprookjes en onsterfelijke klassiekers, worden toch verse, niet-stempeloplossingen geïntroduceerd. Uitgerekte oversized wordt vervangen door op maat gemaakte mode en vrouwelijke snitten, en de strakke tinten van verkwikkende fuchsia, dromerig blauw en gebotteld groen die passen in het lentelandschap. In deze editie komen vooral paksets, bezoekende blouses met mooie kraag en ultrastrakke tuba-jurken uit. Ze staan net achter trainingspaksets en trendy vintage jeans, evenals basic T-shirts met een uitsparing met V-hals. We vergeten ook de grootste hits van dit jaar niet: glanzende korsetten en tops in Madonna-stijl, elegante sets met garson en rok, en trenchcoats genaaid van natuurlijk leer. Een mix van oude trends en moderne tijden – dit is het!

Grote maten blouses in de groothandel – op welke modellen moet je wedden?

Hoewel basic Saints continu een nieuw seizoen triomfeert, Grote maten blouses online groothandel w tym stylu to nie jedyne, co czeka na Was w hurtowni Factoryprice.eu. Równie modne, co podkoszulkowe modele z okrągłym wycięciem na dekolt i zdobione żłobionymi prążkami, będą także modele z wiązaniem na plecach, delikatnym marszczeniem na dole i te o mocno okrojonym fasonie. Te ostatnie fantastycznie wypadną z hitem tego sezonu, czyli wysokim stanem. Nie bez znaczenia pozostaną tu również tunikowate, obszerne modele oversize, które nie tylko zatuszują mankamenty figury – dodatkowo obronią się w stylizacjach streetwear i stworzą ultra modne propozycje w tym wydaniu. A skoro mowa o streetwearze, nie zapominamy też o bluzkach, przypominających klasyczne crewnecki i longsleeve’ach. Uzupełnią one niejedno eleganckie zestawienie. Na dno szafy za to wkładamy obszerne, oversize’owe modele – choć dalej będą się gdzieniegdzie pojawiać, pomału będą je zastępować te mocno dopasowane do ciała i podkreślające kobiece kształty.

Na co postawić wiosną 2022, jeśli chodzi o modę plus size? My proponujemy m.in. bluzki plus size w hurcie – sprawdź naszą ofertę na Factoryprice.eu!

A co w kwestii zdobień i wzorów? Tu również się nie ograniczamy. Poza całkowicie gładkimi, stonowanymi modelami, bez zarzutów obronią się też modieuze plus-size blouses in de groothandel in bloemenprints, abstract maziaje, geïnspireerd op vintage trends en ook met mega flitsende inscripties met metallic lettertype. Aarzel niet om aan uw aanbod ook die toe te voegen met sieraden, strassy decoratie, afgezet met kleine parels en studs. Kortom, alles wat past in het idee van maximalisme – of het nu gaat om franjes, schattige pompons of een bontjas aan de manchetten, zal werken. In het voorjaar van 2022 wedden we op moed.

Snelle en eenvoudige XXL-styling – grote maten blouses groothandel in stijlvolle editie

Waarom wedden op Grote maten blouses groothandel van Factoryprice.eu?? Omdat je klanten instant en gemakkelijk te gebruiken outfits kunnen voltooien waar ze op het eerste gezicht verliefd op worden. Bekijk welke je het beste kunt reproduceren:

  • Hoge staat + cropped blouse

Dat is een van de topgesprekken van dit seizoen. Wat gaat er nuttig zijn in deze set? Allereerst een broek met een wijde pijp (van denim of leer), een kleurrijke blouse met een snit, en hiervoor – een jas met een micro-snit. Aan zo’n outfit hoef je niet veel toe te voegen – een gewatteerde shopper en schoenen op een dikkere zool (bijvoorbeeld sneakers) zijn voldoende. Styling 5 in 5 minuten!

  • Basis pak

Grote maten blouses in online groothandel Het is niet de enige musthave die je in je collectie moet vinden. Vergeet ook niet over mannelijk gesneden blazers en paksets. Ze vallen er geweldig uit samen met basic gestreepte blouses en met een zacht omlijnde opstaande kraag. Hiervoor noodzakelijkerwijs schoenen met hakken en klassieke bescheiden sieraden. Klasse!

  • Contrasten op de berg

Er gaat niets boven lenteverfrissing – vooral als het gaat om modeplezier met kleur. Hoe borstel je de meest modieuze tinten in styling voor pluizig? Het volstaat om een truc „toon in toon” toe te passen (bijvoorbeeld een melkroze broek naast elkaar met een blouse met een furieuze fuchsia-kleur). Het geheel wordt perfect aangevuld met teenslippers met een bescheiden hak en een sieradendoosje.

  • Op de offload: te groot

En tot slot een voorstel dat fans van optische trucs zal aanspreken. Zo snel mogelijk om het silhouet te verlichten? Er is geen betere manier om dat te doen dan Grote maten blouses in grote maten – vooral in een duet met monochrome joggers. Je kunt hem het beste combineren met comfortabele schoenen, een losse blazer en een stijve koffer. Klaar voor een uitje naar de stad!

Bekijk ook eens: Nieuwe grote maten collectie in de groothandel – Top XXL-trends

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Gestreepte blouses in de groothandel — vrouwen zijn dol op deze basisstijlen!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago