nieuws

Jeans in de groothandel voor het nieuwe seizoen – stijlvolle denim voor een goede prijs

Modieuze jeans in de groothandel voor de lente van dit jaar is een onderwerp waarover heel lang kan worden gesproken. Daarom hebben we een korte samenvatting voor je opgesteld – over wat modieus zal zijn, waar je op moet letten en hoe je het kunt combineren in stylingtrends voor verschillende gelegenheden. Er zullen ook een paar modetrucs zijn die meer dan één uitweg zullen besparen. Ontdek de mode voor het nieuwe seizoen en blijf op de hoogte van ons!

Denim 2.0. – overzicht van voorjaarstrends

Jeans w sezonie wiosna-lato 2022 będzie wręcz królował na wybiegach. W cenie są już nie tylko klasyczne straight legs, obszerne kurtki z efektem sprania czy trapezowe spódniczki zapinane na guziki. Do łask wróci również kanadyjski smoking, a także topy al’a braletki oraz płaszcze, podszyte barankiem/futerkiem. Wart pamiętać także o ultra krótkich spódnicach z jeansu (zwłaszcza modelach, wyszywanych kryształkami i nieco kiczowatymi cekinami) oraz biodrówkach z rozszerzaną ku dołowi nogawką. Nasza nowa kolekcja nie obyłaby się też bez denimowych szmizjerek i dopasowanych princesek. A co z dodatkami? Ich również nie zabraknie – do wyboru pozostaje bucket hat z lekko poszarpanym rondem, torebki na ramię w formie półksiężyców czy nerki, które idealnie wypadną w stylizacjach streetwearowych. Poza klasycznym jasnoniebieskim denimem warto sięgać również po ten w ultra soczystym wydaniu. Będzie stał tuż obok jeansu o lekko spranej barwie i w wersji distressed – poszarpanego, z dziurami i z efektem wybielacza.

Jeansy w hurcie z szeroką nogawką to must have tego sezonu. Te i inne modele znajdziesz na Factoryprice.eu!

Jeans in de groothandel in het voorjaar – wat te kiezen?

Met een brede poot, haveloos of in een schaduw van sappige citrus? Ontdek de bestseller jeans in de groothandel online:

  • Brede benen

Buizenfans zullen ontroostbaar zijn – dit seizoen blijven we een breed been lansen. Deze keer staan boot cuty, palazzo jeans en spijkerklokken met hoge taille op het voetstuk. Ze creëren een geweldige outfit geïnspireerd op de jaren 90 en breken ook perfect de ernst van outfitters uit de categorie power dressing.

  • Klokken

Klassiekers van het genre, die dit seizoen in een paar modieuze afleveringen zullen terugkeren. Het zal perfect werken in het gezelschap van het effect van wasbeurten, gaten op de knieën en licht gerafeld aan de onderkant van de benen. In een schaduw van granaatappel, grijs of zwart met vlekken zoals bleekmiddel – je kiest.

  • Rechte benen

Hoewel dit geen nieuwigheid is, zullen we dit seizoen ook hartstochtelijk lansen jeans in online groothandel over straight fashion. Ze zijn perfect te combineren met klassieke loopgraven van beige tint en baseballpetten. Het is ook een klassieker als het gaat om casual juxtaposities op dagelijkse basis, vooral in de denim release van top tot teen.

  • Heupen

Hoge conditie is al een ervaring – nu voor de prijs zijn onbedekte heupen. Jeans in de groothandel met lage taille en over de gesneden schoensnit is een hit van de lente van dit jaar. Fantastisch, ze zullen uitvallen samen met denim crop tops en glanzende garsons, en vergezeld van enigszins kitscherig, wat doet denken aan de zomer van 2000 prints.

De meest modieuze styling van het jaar – jeans in de groothandel op 4 manieren

Fans van niet-triviale verbindingen zullen blij zijn – het voorjaar van 2022 behoort bijna uitsluitend tot originele hertekende samenvattingen. Welke moeten er dit seizoen dragen? Zie:

  • Inbegrepen bij bodysuit

Nieuwe jeans in de groothandel en een passend rompertje met een strakke snit? Het is het perfecte voorstel voor informele uitstapjes in de stad en daten met verfrissende drankjes. We houden van deze nevenschikking, vooral gecombineerd met een trapsgewijze ketting die zachtjes op de rug valt en een tas met lovertjes aan een ketting. Recht en stijlvol.

  • Denim+tule

Contrasten zijn dit jaar in prijs. Vooral als het gaat om transparanten in combinatie met een dikke, sprintjeans. We dragen momenteel lichte hazes, rompertjes van tule en wolkkleurige buffetten (noodzakelijkerwijs met organza-mouwen) voor mama-fits, klokken en milities. Ongetwijfeld kunnen ze ook overweg met oversized leren ramonesques en zware laarzen op een dikke zool.

  • In de geest van retro

Weg naar damesjeans in de groothandelwie doet denken aan herinneringen aan de vorige eeuw? Het is voldoende om een blauwe jeans met rechte pijpen te combineren met een satijnen top of brallet en een motorjas. En hoe zit het met add-ons? Op de hoofdpet met een baseballpet, stokbrood van het type schoudertas en op voetsportschoenen. Coole optie voor warmere dagen.

  • Totale look

En tot slot een klassieker van klassiekers, dat wil zeggen een jeans van top tot teen. Dit jaar gaan we vooral wedden op stylingtrucs die de esthetiek van het Y2K-tijdperk nabootsen. Het verdient dus van heupen gecombineerd met denim microvesten, sets bestaande uit denimkleding in verschillende tinten of uiteindelijk versierd met kaasachtige strass steentjes.

Zie ook: Groothandel jeans online — mode in het voorjaar volgens Factoryprice.eu

Het controleren waard: Rechte jeans — geweldige terugkeer van broeken met rechte pijpen

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago