nieuws

Blouses groothandel in het voorjaar – bekijk de collectie lichtmodellen op Factoryprice.eu

Met sterke uitsparingen, mouwen die lijken op suikerspin, polokragen en pastasoorden, die een inkeping in de taille vlechten – zoals onder andere groothandel blouses in het voorjaar. Dit seizoen vervangt niet alleen elegante shirts onder de blazer, maar zal ook een geweldige aanvulling zijn op casual casual sets en sterke hertekende voorstellen in de geest van de jaren 2000, die de moeite waard zijn om aan je collectie toe te voegen? Bekijk onze voorstellen!

Mode voor het nieuwe seizoen – wat zullen we dragen in het voorjaar van 2022?

Wiosną zapominamy o przytulnych zestawach casual i wracamy do modowych zabaw – formą i kolorem. Nowa kolekcja z Factoryprice.eu zatem pełna jest retro fasonów i zdobień, a także wzorów rodem z lat 60./70, które będą ożywiały niemal każde zestawienie, niezależnie od okazji. Jakie są must haves tego sezonu? Przejściowe płaszcze do kostek o szlafrokowym kroju, marszczone koszule z półtransparentnej tkaniny, krótkie sweterki wyszywane metaliczną nicią, a także zmysłowe crop topy i braletki. Oprócz tego nie zabraknie klasyków – jeansów o szerokich nogawkach, marynarek w kratę oraz lekkich sukienek w kwiaty, które będą się pojawiać w różnych wydaniach. Koniecznie w najbardziej pożądanych kolorach wiosny – pomarańczy, trawiastej zieleni i różu al’a guma balonowa. Będą się doskonale przeplatać z casualowymi beżami, brązami i bielą. A co ze zdobieniami? Tu również nie ograniczamy się do kwiatowych printów i zamiast tego stawiamy także na abstrakcyjne maziaje i geometryczne kompozycje, które będą pojawiać się niemal wszędzie.

Modne bluzki hurt na wiosnę czekają na Ciebie na Factoryprice.eu – sprawdź naszą ofertę!

Blouses groothandel in het voorjaar – onze bestsellers

Trends voor het voorjaar van 2022 zijn een echte feeria van ontwerpen, kleuren en originele stijlen. Wat dan groothandel in lente-blouses staat bovenaan de moderanglijst? Check out:

  • Grote comeback: polohalsbanden

„Polówki” zal opnieuw massaal verschijnen in casual styling. Ze vervangen dunne, lichte truien en popeline blouses – vooral als het gaat om versies met cropped stijlen, van gezellig, kleurrijk pluche en van „handdoek” -doek. Fantastisch valt uit in combinatie met minirokjes en onder een blazer met volumineuze revers.

  • Bufiaste

Als je dacht groothandel blouses met buffetten al lang in ongeheugen geraakt, je zult verrast zijn. Zij zijn het die een van de grotere hits van de komende maanden zijn. In ons aanbod vindt u voornamelijk die met watten zoals organza-mouwen, gedrapeerde schouderbuffers en gecombineerde materialen.

  • Geen rug

Het detail dat ervoor zorgt dat alle styling sensuele nonchalance aanneemt? Blouse met lange mouwen en een monochrome klassieke tint. Idealiter valt het uit op een date of een middagfeest op het werk – vooral vergezeld van lange vesten, garsons en minimalistische sieraden.

  • Een herinnering aan de jaren 80.

Mode voor retro gaat niet voorbij – en daarmee en groothandel in damesblouses met zogenaamde uitsparingen. Die aan de zijkanten, aan de halslijn en achterkant zullen zeker indruk maken, samen met ultra minio’s en jeans met wijde pijpen. We bieden ze ook aan in combinatie met een sweatshirtset – ze zullen er een origineel karakter aan toevoegen en de geest van huiskleding doorbreken.

  • Klassieke longsleeve

Onze combinatie kon natuurlijk geen baslongsleeves missen, die momenteel furore maken in zachte, gezellige katoen, casual en eenvoudig gesneden tinten. Ze zullen geniaal schrijven onder een blazer in plaats van een shirt, gecombineerd met een ramonesk jasje of een trenchcoatjas (vooral in toon in toonstyling).

Dressup die de harten van beroemde fashionista’s veroverde – blouses groothandel in trends

In welke releases zullen nu werken modieuze blouses groothandel?? Ontdek onze sets, geïnspireerd door outfits van bekende trendsetters:

  • Minimalisme van de berg

Instant styling voor nog een dag op de vlucht? Gewoon een crop top met een delicate halve coltrui, een badjas jas in een sterke tint en een paar spijkerklokken. Hiervoor noodzakelijkerwijs enkellaarzen op een tractorzool, een leren shopper in klassieke kleur en een set subtiele sieraden. Modieus en comfortabel.

  • Zet in op detail

Niets doet styling zo nieuw leven inals groothandel in blouses met een interessante print. Hoe pak je ze vast? Bij voorkeur met een casual broek met een momfit mode, zachte haklaarzen (of arbeiders op een dikke zool) en een ramonesk jasje. Het geheel is perfect geplaveid met een originele sieradenstrook en een set zilveren vintage borden.

  • Retro in kleur

Een voorstel voor de gedurfde outfit die verkwikkende kleuren combineert met gedurfde uitsparingen en prints. Het volstaat om een koraalgeruite broek te kiezen met een hoge taille en een blouse met uitsparingen aan de zijkanten van een cropped mode, met een iets donkerdere tint. extra’s? Pistachenoten op een tas, enkellaarzen met plateau en zogenaamde hoedenbakker. We houden van deze connectie!

  • Precisie snijden

En tot slot iets dat fans van minimalisme zal aanspreken. Broek met hoge taille van pakstof, blouse met asymmetrische halslijn en ramonesk leer. Op de benen, sneakers tot aan de enkel en op de schouder een tas met een halve maanvorm. Het is de moeite waard om nog steeds geometrische glazen en een paar zilveren oorbellen in te gooien – een klasse op zich.

Kijk hier eens: Nieuwe voorjaarscollectie in online groothandel — wat te bestellen voor de winkel?

Bekijk ook eens: Elegante blouses Rue Paris voor speciale gelegenheden — een overzicht van nieuwe modellen

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago