nieuws

Trainingspaksets in de groothandel – grootste voorjaarsshit 2022

Na meer dan twee jaar voornamelijk thuiscomfort en werken op afstand te hebben doorgebracht, joggingbroeksets in de groothandel zijn een belangrijk onderdeel geworden van alledaagse outfits. Ze kunnen niet alleen het gemak dat ze bieden tijdens het dragen, maar ook het stylingpotentieel worden ontkend – ze zullen niet alleen een plaats vinden in informele sets. Welke zullen we bereiken voor de lente van dit jaar? Modellen in sappige tinten, met kort, eindigend onder de lijn van ribbetjes sweatshirts en versierd met modieuze lampa’s. Bekijk onze bestsellers en sla ze in op Factoryprice.eu!

Stylingtrends in het voorjaar – kijk wat er op de catwalks heerst!

Het voorjaar van 2022 verrast ons nog steeds met nieuwe voorstellen. Het behoort zonder twijfel tot experimenten en speelvorm en kleur, die ook gepaard gaan met originele snitten en mode. We vergeten even stijve kragen, strakke jurken en broeken, en gooien in plaats daarvan de speling op – vooral als het gaat om trends dames joggingbroek sets in de groothandel. Które z nich obronią się bez zarzutu? Przede wszystkim te w całkowicie gładkim wydaniu basic i w monochromie, które stworzą stylizacyjną bazę na różne okazje. Obok nich będą stały również te z bluzą o balonowych rękawach, patchworkowym designem i modnymi nadrukami, które idealnie wpiszą się w  stylizacje streetwearowe. My dorzucamy do tego także komplety ze spodniami o ultra szerokich nogawkach al’a dzwony, crop topową bluzą z kapturem i klasycznym crewneckiem z wytłaczanym logo. A może dresy w wersji pikowanej? Bez względu na dobrany model, nie zapominaj o kolorze – w wiosennym rankingu szczególnie wysoko będą stały wszelkie odcienie cukierkowego różu, wściekłej fuksji, zieleni al’a Bottega Veneta i pomarańczy. Nie wahaj się stawiać także na te bardziej stonowane – w barwie ciepłego brązu, karmelu czy maślanej żółci.

Modne komplety dresowe w hurcie w ożywczych kolorach to hit tegorocznej wiosny. Znajdziesz je w hurtowni Factoryprice.eu – sprawdź!

Joggingbroeksets in de groothandel die je in je winkel moet hebben

In de XXL-editie, van gezellig velours in diepe tinten, of misschien met modieuze lampa’s? Ontdek joggingbroeksets in online groothandeldat zal een absolute must zijn in het voorjaar van 2022:

  • Overmaat

Het is naast sets met joggers en soepele crewnecks een van de grotere klassiekers van het seizoen. Vooral vaak worden volumineuze kangoeroes met capuchon gezien, vergezeld van een op maat gemaakte legging en een strakke broek met trekkracht. Dit jaar raden fashionista’s aan om ze samen te dragen met elegante jassen en blazers en voor spijkerjassen. In pastel kleuren of sappige kleuren – u kiest.

  • In het dradenkruis: palazzo

Een tophit die je elkaar niet kunt ontkennen? Tweedelige joggingbroeksets in de groothandel en met crop-top sweatshirts met hertekende mouwen. In het voorjaar zullen we ze stylen in combinatie met jassen van gekleurde denim en badjas, warme jassen. Ze zullen op ingenieuze wijze formele, klassieke outfits doorbreken.

  • Geknuffeld

In het voorjaar vergeten we nog een tijdje warm katoen – daarnaast nemen we ook modellen van zacht pluche in de collectie op. In tegenstelling tot het uiterlijk spawnen ze niet alleen als stylingbasis in de geest van huiskleding. Degenen in verkwikkende, reflecterende kleuren zijn het perfecte starterspakket als het gaat om streetwear juxtaposities op de stad. Extra optie voor koelere lentedagen en -avonden.

  • Klassiek velours

Hoewel het geen nieuwigheid is, sweatsuits in de groothandel van Factoryprice.eu genaaid van aangenaam fluweel staan ze momenteel bovenaan de bestsellerlijst. Ze werken met zowel een zoom met een verhoogde taille als taps toelopende benen, en laarzen met lage taille, die de heupen benadrukken. Hiervoor is noodzakelijkerwijs een sweatshirt met een snit voor V-hals en lampasses, geborduurd met metallic draad.

Hoe draag je joggingbroeksets in de groothandel? Inspiratie van Factoryprice.eu

Wat past bij de trainingspakken die in alledaagse (en niet alleen) styling worden gedragen? Mode-redacteuren voldoen aan modieuze joggingbroeksets in de groothandel Ze zullen vooral geweldig werken:

  • Voor een elegante jas

Instagramers werden gek op deze oproep. Hier gaat het over trainingspakken in pasteltinten en dikke jassen op de grond (vooral die met imitatiebont) of klassieke trenchcoats. Het is een ultra gemakkelijke en comfortabele nevenschikking die goed zal vallen bij koud weer, doorgebracht met een kopje afhaalkoffie en chats met een vriend.

  • Samengesteld met shirt

Of misschien een set die afschrijft voor elegante uitgangen? Niets eenvoudiger – er zijn genoeg joggers in onsterfelijk zwart, een overhemd met losse kraag en een sweatshirt met ronde hals voor een looku-afwerking. Ze zijn perfect te combineren met enkellaarzen op een dunne speld, jas of blazer en een kleine handdoos. Nonchalant en comfortabel.

  • Met blazer

Hoewel het misschien klinkt als een onduidelijke en nogal kitscherige nevenschikking, zal niets de set van dit seizoen vervangen sweatsuitsets in de groothandel met lampa’s + blazers voor heren. Het fantastische trio creëert samen met een set gouden sieraden, geometrische zonnebrillen en een klassieke shopper.

  • Onder het donsvest

En tot slot een outfit, die zeker van pas zal komen voor de eerste dagen van de lente. Beige trainingspak, donsvest in chocoladetint en comfortabele sneakers. Voor het overklokken van smaken is het de moeite waard om dit een kleine rugzak of een compacte nier aan te trekken, en het haar om te vouwen tot een onzorgvuldig broodje. Moet de lente van dit jaar dragen!

Zie ook: Groothandel in oversized sweatsuitsets — voorjaarscollectie

Mis ook niet: Trainingspaksets voor de lente van Basic Feel Good — bekijk prachtige pastelkleuren

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago