nieuws

Rode blouses voor Valentijnsdag in de groothandel – maak je klaar met Factoryprice.eu!

Valentijnsdag 2022 zal, net als de lente van dit jaar, ons verrassen over de originaliteit van kleding. De furore wordt voornamelijk gedaan door jurken in een glanzende, lovertjes editie en sets met een rok in de kleuren van romantische roze of nobele wijn. Bovendien zullen er ook een van de topvoorstellen heersen rode blouses voor Valentijnsdag in de groothandel. Met buffy mouwen, scapulaire halslijn, onthullende schouders, of misschien basic? Bekijk welke modellen Factoryprice.eu voor u heeft!

Mode voor Valentijnsdag 2022 – een trendoverzicht

14 lutego niezmiennie kojarzy się z romantycznymi, pełnymi uroku stylizacjami. Co roku tradycyjnie sięgamy po koronkę, kwiatowe motywy i dużo czerwieni, która pojawia się wszędzie – na butach, płaszczach, a także kompaktowych kuferkach. Tym razem jednak odchodzimy na moment od klasycznych rozwiązań i kolacje we dwoje doprawiamy szczyptą retro inspiracji, ekstrawagancji zaczerpniętej z włoskiego stylu i casualowego luzu. Co zatem jest bezsprzecznym hitem na tegoroczne Walentynki? Poza połyskliwymi sukienkami w wersji mini i midi, do kolekcji must haves dołączają także nonszalanckie koszule z kołnierzykiem, oryginalnie wycięte body i asymetryczne topy, które będą konkurować o pierwszeństwo z satynowymi gorsetami. Nie zabraknie także klasyki – garniturowych zestawień w kratę i eleganckich  kompletów ze spódnicą czy wreszcie wizytowych bluzek, które świetnie odnajdą się w połączeniu ze spodniami o szerokich nogawkach.

Chcesz się dobrze przygotować na najbardziej romantyczny dzień w roku? Dodaj do swojej kolekcji czerwone bluzki na Walentynki w hurcie z Factoryprice.eu!

Nie bez znaczenia zostanie także wybór odpowiedniego koloru. W tej kwestii również mamy wytypowanego zwycięzcę. Choć to nie jedyny odcień, jaki pojawi się na tegorocznych Walentynkach, to właśnie czerwień na dobre podbiła serca fashionistek. Zawdzięczamy to kolekcjom znanych domów mody, które już w tamtym roku lansowały modele w odcieniu m.in. wiśni, szkarłatu, karminu, wina czy wpadającego w pomarańcz, cynobru. Będziemy sięgać także po ubrania w kremowych tonacjach, nieśmiertelnej czerni i brudnego różu, który doskonale spisze się w stonowanych stylizacjach casual.

Rode blouses voor Valentijnsdag in de groothandel – welke modellen moet je kiezen?

Opnieuw getekend, basic cut, of misschien in de klassieke al oversized versie? Bekijk wat Rode damesblouses voor Valentijnsdag in de groothandel Het is de moeite waard om aan je assortiment toe te

  • Perfecte match: katoen+strepen

Voorstellen voor de meest romantische dag van het jaar beginnen traditioneel – met sprookjes. Hoewel ze onder de lawines van originele, voorname kleding een minderheid zijn, is het toch de moeite waard om ze bij de hand te hebben. In het bijzonder zullen ze nuttig zijn rode blouses voor Valentijnsdag groothandel van Factoryprice.eu met een eenvoudige, onderhemd snit en versierd met klassieke strepen. Met een ronde hals, halve coltrui of kraag – je kiest.

  • Organza mouwen

Hoewel het een echo is van de trends van vorig jaar, zijn ballonmouwen terug met een impuls. Ze komen voornamelijk voor in eenvoudige, geribbelde tops en blouses, evenals klassieke overhemden met een kraag. Bijzonder wenselijk worden die in de editie van organza en reliëf, structurele patronen van velours. Romantisch en stijlvol.

  • Klassiek kant

Hoewel we dit seizoen even de trends tot nu toe vergeten, in de mode-ranglijst verder hoog Rode kanten blouses voor Valentijnsdag in de groothandel. Inbegrepen in de prijs zijn zowel die met een bescheiden kraag en Victoriaanse kraag of een eenvoudige stijl in al bodysuit, als modellen met enkele opengewerkte inzetstukken. Cool voorstel voor paksets.

  • Asymmetrie berg

En tot slot, de vrucht van recente trends, dat wil zeggen tops die zich niet zouden schamen door de sterren van het Y2K-tijdperk. Het gaat natuurlijk over korte blouses met lange mouwen met uitsparingen aan de zijkanten, met interessante sneden op de halslijn en mouwen die op de schouders vallen. Ze vallen het beste uit in de basisversie – van katoen en in de avondeditie – van zacht velours.

Bewezen ideeën voor rode blouses voor Valentijnsdag in de groothandel – top 4 styling

Hoe kleed je je op 14 februari? We zoeken vooral inspiratie in Parijse influencers, in de straten van New York en Milaan, die helemaal van romantische looks zieken. Introductie van de beste van hen:

  • Casual

Wie zei dat Valentijnsdag styling ultra elegant moet zijn? Zet in plaats daarvan in op het ongedwongen gemak dat je gemakkelijk krijgt door samen te linken rode blouses voor Valentijnsdag in basic groothandel met leren broek met een versmalde pijpen. Hiervoor zullen zware motorschoenen en ramonesk aan de set geweldig zijn. Recht en met een klauw.

  • Monochroom voor de avond

Instant styling voor een last minute date? Een uitstekende keuze is een karmijntotale look met een korte top met buffy mouwen. Zonder problemen moet hij worden gevonden in het gezelschap van broeken in een vergelijkbare tint met een mama-fit snit, leren loafers en een decoratieve ketting, en een lange laag leer (noodzakelijkerwijs bordeauxrood).

  • Terug naar de jaren 90.

De mode voor retro gaat door. En met haar ook op de „meest ntise-achtige” styling, wat de perfecte oplossing is voor een Valentijnsdaglook. Genoeg rode blouses voor Valentijnsdag online groothandel met ballon organza mouwen juxtapose met brede palazzo-broek, klassieke leren pads en een set gouden sieraden. Klassiekers op zijn best.

  • Franse kus

En tot slot de typische romantiek, dat wil zeggen, rechtstreeks uit de garderobe van Parijse chic stylen. We hebben zo’n set aangetrokken: een rode klassieke top, een pakset met een geruite rok, officieren in het midden van de dij en een gewatteerde postbode aan een decoratieve ketting. Het geheel zal op briljante wijze extra wollen baret bederven, geborduurd met fijne parels en ultra natuurlijke make-up met rode lippenstift in de hoofdrol. Voor ons moet dragen!

Zie ook: Jurken voor Valentijnsdag groothandel — ontmoet onze bestsellers!

Mis ook niet: Valentijnsdag styling Rue Paris — bekijk merkvoorstellen

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago