nieuws

Gewatteerde trainingspakken in de groothandel – maak kennis met de bestseller van de lente!

Hoewel de komende maanden in de mode voornamelijk behoren tot hertekende, vooraanstaande kleding van ver, vergeten we het gemak van de casual niet. Daarom zullen naast bloemenjurken, overhemden uit de jaren 80 en elegante enkeltrenchcoats ook zachtgebreide sets worden geraakt. Na een seizoen ze echter in een klassieke basversie te hebben gedragen, betreden ze het podium gewatteerde trainingspakken in de groothandel. Dit zijn de meest trendy modellen!

Trends voor het nieuwe seizoen – bekijk wat er in de mode zal zijn!

In het voorjaar van 2022 is er geen ruimte voor compromissen. De belangrijkste trends bepalen de stelregel – hoe meer, hoe beter. Daarom zou het niet verwonderlijk moeten zijn om een verscheidenheid aan stijlen en snitten, kleurenpalet en decoraties te laten barsten die niet alleen worden bedekt door semi-transparante jurken, tops en blouses, maar ook broeken en spijkerkatana’s. Zonder twijfel is een van de grotere hits ook comfortabele, oversized kleding – we raden vooral aan gewatteerde trainingspakken in de groothandel online. Wat? Naast die in een minimalistische, eenkleurige editie, zullen rijk versierde modellen en die van gecombineerde materialen ook geweldig werken. Wat dacht je van een zachte herinnering aan recent gelanceerde logomanie? Dit is een ideale optie voor enthousiaste fashionista’s. Ze zullen verkrijgbaar zijn in een paar modieuze kleuren – zwart, grijs, beige, maar ook hittinten groen, sappig oranje en landmarktroze, die briljant zullen zijn in styling uit de power dressing-serie (vooral in combinatie met ultra elegante trenchcoat in klassiek beige). En het model? Er is hier ook vrijheid – zowel duetten met joggers en klassieke crewnecks, als hoodies die onder de buste lijn zijn gesneden met korte broeken. Kies voor kleur.

Gewatteerde trainingspakken in de groothandel Factoryprice.eu – welke te kiezen?

Dit seizoen zijn we niet beperkt tot één veilige optie. Daarom, als het gaat om modieuze gewatteerde trainingspakken in de groothandel, zullen we wedden op minstens een paar verschillende opties. Wat? Hier zijn onze typen:

  • Terug naar de jaren 80.

Dat wil zeggen, niets anders dan manie met brede benen en hoge conditie. Het perfecte duo creëert met korte hoodies en crewnecks met zacht hertekende mouwen. Trainingspakken op deze manier zullen vooral vaak worden gezien in het bedrijf met paksets en elegante kastjassen – ze zullen hun officiële karakter breken.

  • In het dradenkruis: bijgesneden mode

En wat als het gaat om gewatteerde trainingspakken in de groothandel Warschau z bluzą o obciętym kroju? One także będą robić furorę, zwłaszcza w w połączeniu z krótkimi spodenkami o podwyższanym stanie. Koniecznie w kolorze cukierkowych pasteli, beżowych odcieni i ultra ożywczych barw – modnej, trawiwastej zieleni, fioletu, różu czy akwamaryny.

Chcesz uzupełnić asortyment na nowy sezon? Idealną propozycją na wiosnę będą pikowane dresy, które znajdziesz w hurtowni Factoryprice.eu – zobacz!
  • Comfortabele joggingbroek

Dat is waarschijnlijk het meest populaire model als het gaat om gewatteerde trainingspakken in kledinggroothandel. Heel vaak worden ze geleverd in een versie met extra trekkracht aan de onderkant van het sweatshirt en ultra volumineus, maar voor deze praktische zakken bij de broek. Perfect voor training, ontspanning thuis of snelle set voor de stad.

  • Ballonmouwen

De trend op balonarmen laat jezelf niet vergeten. Deze keer komt het terug in een nieuwe aflevering – met modulaire inzetstukken van bonte, contrasterende stoffen. Fantastisch, als ze bovendien worden gecombineerd met een joggingbroek met verlengde pijpen. Ze creëren een originele outfit voor een uitje naar de stad met hen.

Gewatteerde trainingspakken in de groothandel in modieuze termijnen – een overzicht van de voorjaarsstyling

Hoe te scheren gewatteerde trainingspakken in de groothandel Factoryprice.euom er waanzinnig uit te vallen? Bekijk onze voorstellen:

  • Power dressing 2.0.

Voor deze set heb je een set nodig met losse joggers, een lange jas (bij voorkeur een trenchcoat) en hoogwaardige enkellaarzen met hakken. Ze combineren geweldig tot een vrij originele zakelijke set – vooral met trendy accessoires zoals een gewatteerde handtas, een set gouden sieraden en een grote geometrische bril.

  • Klassiekers van het genre

Of misschien een officiële look met halfformele schnitzel? We bieden aan om het zo te doen: kies voor een herenpak trainingspakken met een bassweatshirt en bijpassende legging, en voor deze loafers op een dikke zool, een handtas opgehangen over de schouder en een sjaal om de nek. Coole set voor koffie in de middag en nog een dag achter het bureau.

  • Zelfgemaakte terugslag

En tot slot iets voor homewear, namelijk gewatteerde trainingspakken in de geest van homewear. Voor zo’n nevenschikking heb je niets meer nodig, behalve warme, lange sokken, een wollen hoofdband en een comfortabele badjas. Dit is een geweldige optie voor luieren in het weekend, die gemakkelijk te veranderen is in een ultra trend casual set.

Zie ook: Lente 2022 collectie in groothandel Factoryprice.eu — musthaves

Onderwerp voor jou: Dressup sets in lentekleuren – Overzicht van de groothandel

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago