nieuws

Groothandel jeans online – mode in het voorjaar volgens Factoryprice.eu

Wat zal de lente van dit jaar in de mode zijn? Niet alleen bloemenblouses en -tops, transparante maxi-jurken en elegante paksets worden naar voren gebracht. Daarnaast zal een onafwijzend voorstel ook een spijkerbroek zijn, die elk seizoen als een boemerang terugkeert. Deze keer is het de moeite waard om in de eerste plaats uit te rusten met trendy vintage katana’s, overalls en broeken met ultrabrede pijpen. Bekijk wat we nog meer aanbieden groothandel jeans online voor het nieuwe seizoen en invoorraad op denim musthaves in het voorjaar van 2022!

Groothandel jeans online – trends voor het nieuwe seizoen

Jeans in het lente-zomerseizoen 2022 zullen regeren op de catwalks. De prijs is niet langer alleen klassieke rechte benen, volumineuze jassen met een gewassen effect of trapeziumvormige rokken vastgemaakt met knopen. Een Canadese smoking, of denim van top tot teen, keert ook terug naar genaden. Bovendien zal de jeans ook al’a brallet tops en jassen zijn, gevoerd met barPol/bont, die doen denken aan de stijl van de jaren 2000. Als je het hebt over mode met Y2K, is het de moeite waard om ook ultrakorte rokken van jeans te onthouden (vooral modellen, geborduurd met strass steentjes en licht kitscherige pailletten) en heupen met een verwijd neerwaarts been. Groothandel jeans online Warschau nie obyłaby się też bez denimowych szmizjerek i dopasowanych princesek. A co z dodatkami? Ich również nie zabraknie – do wyboru pozostaje bucket hat z lekko poszarpanym rondem, torebki na ramię w formie półksiężyców czy nerki, które idealnie wypadną w stylizacjach streetwearowych. Poza klasycznym jasnoniebieskim denimem warto sięgać również po ten w ultra soczystym wydaniu. Będzie stał tuż obok jeansu o lekko spranej barwie i w wersji distressed – poszarpanego, z dziurami i z efektem wybielacza.

Wiosenne trendy na 2022? Hurtownia jeansu online Factoryprice.eu ma dla Ciebie gotowe propozycje – sprawdź!

Met wat combineer je de lente van dit jaar jeans? Zie!

Klassieke jeans hoeven niet saai te zijn – het is genoeg om hem goed te stylen. Hoe doe je dat? Bekijk de voorstellen die we hebben voorbereid groothandel in damesjeans online:

  • Van top tot teen

Direct, eenvoudig en vooral – ultratrends. Deze set zal geweldig werken, vooral voor losse dagen in de stad. We kozen voor inspiratie in de jaren 2000. Korsettop, bellen met lage taille en licht rafelige benen, en brede rechthoekige bril en spijkerjack. Het is de moeite waard om deze nog steeds teenslippers op een delicate hiel in een contrasterende kleur aan te trekken, bij voorkeur trends van groen.

  • Met witte kraag

Wat dacht je van een iets serieuzere look? Voor deze klassieke combinatie heb je alleen een wit, recht shirt en een lichtblauwe jeans met hoge taille nodig. Voor deze wollen geruite matroos, baret en goud, hangende oorbellen en leren loafers met decoratieve ketting. Coole optie voor een sollicitatiegesprek of nog een dag achter het bureau.

  • Al Retro

Het is een voorstel voor de dapperen die geen compromissen sluiten in zwang. Kies er gewoon voor om jeans in een landmarkt-tint een kleurrijk shirt in maziaje, donsgewatteerd vest in contrasterende tint en doorschijnende gekleurde accessoires (bijv. dikke ringen). Stijlvol en mega comfortabel!

Groothandel jeans online Factoryprice.eu – registreer bij ons

Waarom gewoon groothandel jeans online Factoryprice.eu?? Dankzij ons krijgt u:

  • tijd

Wil je met ons gaan werken? Niets eenvoudiger: voer gewoon de registratiegegevens van uw bedrijf in en activeer uw profiel. Registratie en aanmaken van een account is volledig gratis en nadat u ze hebt gemaakt, kunt u onmiddellijk doorgaan met de aankoop van geselecteerde producten, zonder onnodige aanvullende stappen. Er is ook de mogelijkheid van volledige integratie met de groothandel, zodat alle producten die u bij ons koopt, automatisch op uw site kunt invoegen.

  • Brede selectie

Grootste online jeans groothandel Het biedt niet alleen modieuze dames- en herenkleding, zoals jurken, rokken, broeken, blouses, overalls, overhemden, sweatshirts, truien of ondergoed. We hebben ook een rijk assortiment bovenkleding, maar ook schoenen, accessoires en accessoires. Allemaal in een andere stijl en afgestemd op de voorkeuren van individuele klanten.

Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle bestellingen binnen 12 uur na de betaling worden voltooid. We verzenden pakketten met goederen naar elke plaats in Polen en op elk moment. Hierdoor kunt u langdurige leveringen en tekorten op voorraad vergeten. Bovendien retourneert u de gekochte goederen gemakkelijk op onze kosten binnen 1 dag (zonder opgaaf van reden).

  • helpen

Heeft u een technisch probleem? Wil je jezelf adviseren over een beeldprobleem? Of wil je geen lange uren besteden aan het instellen en implementeren van de juiste strategie? Geen zorgen — onze goedkope jeans groothandel online biedt snelle integratie die u veel tijd bespaart en u in staat stelt zich te concentreren op wat het belangrijkste is. Op onze website vindt u kant-en-klare .xml-bestanden om naar de site te uploaden, waarmee u foto’s en productbeschrijvingen kunt opslaan. We ondersteunen u bij elke stap, van het verzenden van goederen tot online positionering.

Bekijk meer: Bereid je boetiek in het voorjaar voor met Factoryprice.eu — nieuwsoverzicht

Je mag niet missen: Jeansbroek met gaten — de grootste keuze aan dameskleding in de online groothandel!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago