nieuws

Bereid je boetiek in het voorjaar voor met Factoryprice.eu – news review

Het voorjaar van 2022 is een van de meest interessante seizoenen in de mode. Het is niet alleen een knipoog naar klassieke retromode, maar ook minimalistische basisnaast stellingen die naast kleding staan in de geest van de jaren 70 en ultra-gekleurde, opnieuw getekende accessoires. Het is bedoeld om eenvoudig, met smaak en ook origineel te zijn. Daarom wedden we ook op mooie stoffen, voorname ornamenten en niet-triviale sneden. Bekijk onze modieuze voorstellen en bereid je boetiek voor in het voorjaar!!

De nieuwste modetrends, dat wil zeggen, bereid je boetiek voor op het voorjaar van 2022

Na een winter vol gezellige, comfortabele kleding en casual styling, keren we terug om met vorm en kleur te spelen. Bereid je kledingboetiek voor in het voorjaar na retro fasony i kroje, a także wzory rodem z lat 60./70, które będą ożywiały niemal każde zestawienie, niezależnie od okazji. Jakie są “pewniaki” tego sezonu? Przejściowe płaszcze do kostek o szlafrokowym kroju, marszczone koszule w odcieniach z palety cocoa, krótkie sweterki, topy i braletki. Oprócz tego nie zabraknie klasyków – jeansów o szerokich nogawkach, marynarek w kratę oraz lekkich sukienek w kwiaty, które będą się pojawiać w różnych wydaniach. Koniecznie w najbardziej pożądanych kolorach wiosny – pomarańczy, trawiastej zieleni i błękitu. Będą się doskonale przeplatać z casualowymi beżami, brązami i bielą, która uratuje eleganckie zestawienia.

Gotowy na nowy sezon w modzie? Przygotuj swój butik na wiosnę z Factoryprice.eu i zaopatrz się w gorące must haves w modzie!

A co w kwestii wzorów? Tu również mamy w czym przebierać. Poza kratką gingham, projektanci proponują wybuchające, kwiatowe printy, powrót do logomanii i printy, nawiązujące do mody lat 2000. Im bardziej oryginalnie, tym lepiej. Dlatego nie będą dziwić akcesoryjne trendy, które w tym roku hołdują niepasującynm, barwnym i kiczowatym dodatkom. Plastikowa biżuteria, futrzane kołnierze, a może wełniane torby ze słodkimi, dziecinnymi naszywkami w owoce? To tylko niektóre z morza propozycji.

 

Bereid je boetiek in het voorjaar voor met Factoryprice.eu – ons bestverkochte kledingaanbod

In het nieuwe seizoen zullen we even het gemak van huiskleding vergeten en terugkeren naar de klassieke mode van de jaren zestig, enigszins kitscherige Y2K-mode-oplossingen en experimenten met mode. Welke kleding zal dan het beste afschrijven? We vragen:

  • Sets met garson

Vooral degenen die putten uit de silhouetten van de jaren zestig en geruite gingham die regeert op de catwalks van dit jaar. We vergeten echter traditionele kantoormodellen en wedden in plaats daarvan op die met een op maat gemaakte rok met een cropped mode. Het is verplicht om vergezeld te gaan van geschaalde, buffy schouders, een iets ronde kraag en een sterke schaduw.

  • Munt 2.0.

Het basiselement van de klassieke garderobe en musthave als het gaat om de lente van dit jaar. Naast de veelzijdige editie in beige en met gestikte pagons, zullen degenen met een jammerende kraag, met een strakke toon en een verbrede schouderlijn geweldig zijn. Bereid je online boetiek voor in het voorjaar en wed op modellen die zijn genaaid van trenchcoat, eco-leer of suède.

  • Transparant

Hoewel het leek alsof transparante kleding al voorbij was, keren ze in het nieuwe seizoen als een boemerang terug naar de catwalk. Dit geldt vooral voor lange, gerimpelde rokken met extra petticoat en jurken. We dragen ze op twee manieren – met decoratief ondergoed eronder of met een basisbuis op de bandjes. Waar moet je op letten? Eenvoudige en uitlopende stijlen, licht glinsterende materialen en een gedempt kleurenpalet.

  • Minirokjes

Er is een mode op Y2k, dus er is haar. Bereid je boetiek voor op het voorjaar 2022 en de terugkeer van minio’s – vooral die met een hippe mode, met kaasachtige ornamenten en een licht sprintte, donkere denim. Er zijn ook fantastische corduroy modellen, afgewerkt met een lichte volant aan de onderkant en in patronen, verwijzend naar de werken van Ed Hardy. Tot welke ben je geneigd?

  • Korsetten

Minimalistische tops en brallets zijn niet het einde van de modelijst voor de lente van dit jaar. Daarnaast worden ze vergezeld door korsetten – beide die de buste ondersteunen en lijken op de bovenkant van een baljurk. Ze worden briljant gepresenteerd, gebroken met elegante blazers, maar ook in een solo-versie of een basisjurk aantrekken.

Veeraccessoires en accessoires – wat heb je nog meer nodig?

Wil je goed gevuld zijn voor het nieuwe seizoen? Bereid je online boetiek voor in het voorjaar en voeg ook trending add-ons toe aan het aanbod. Wat? Bekijk onze checklist:

  • Tassen

De voorjaarscollectie tassen beschrijft perfect één woord: maxi. Volumineuze gigatorbs in de vorm van zachte kussens en tassen, leren shoppers en XXL-aktetas, evenals gewatteerde clutches veroverden de harten van beroemde trendsetters volledig. Vooral goed vallen ze uit in de schaduw van intense tinten, zoals sappig oranje, indigo of karmijnrood. Naast die van leer, zullen we ook hulde brengen aan modellen van materiaal en glad orthaljon.

  • Schoenen

En hoe zit het met schoenen? Loop niet onverschillig langs de gekleurde sneakers op een dikke zool. Het is een hit van vorig seizoen die de modescene weer zal veroveren. Bovendien zijn klassieke al’a Mary Jane’s leren en decoratieve eendenteenslippers met spitse teen ook een goede optie (een uitstekende aanvulling op de styling van power dressing en retro avondjurken). We voegen ook loafers toe op het platform, versierd met een ketting, meisjesachtige, gewatteerde ballerina’s en halve laarzen met een tractorzool, dat is een klassieker van klassiekers, niet alleen in het voorjaar van 2022.

  • Andere

goed bereid je boetiek in het voorjaar voor met groothandel en vergeet ook andere modieuze accessoires niet. Vooral over zware kettingen en kroonluchteroorbellen, zoemende armbanden en dikke zegeltjes. De meest modieuze zijn die van gekleurd, doorschijnend plastic en bezaaid met fijne strass steentjes. Er kan ook geen tekort zijn aan sjaals met satijnen patroon, zonnebrillen met geometrische randen en satijnen hoofddoeken – noodzakelijkerwijs met een vintage thema.

 

 

Je mag niet missen: Collectie voorjaar 2022 bij Factoryprice.eu groothandel!

Zie ook: Overgangsjassen in de groothandel — modeloverzicht voor het voorjaar 2022

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago