nieuws

Collectie voorjaar 2022 in groothandel Factoryprice.eu – musthaves

Trendzoekopdrachten voor de lente van dit jaar zijn voltooid – we weten al wat zal werken, wat beter te vermijden is en wat je aan je assortiment moet toevoegen. Maak je klaar voor een flinke dosis klassiekers in retrostijl, vrouwelijke lettertypen en mode, evenals een geweldige terugkeer van intense kleuren die bijna alles zullen sieren. Ontdek wat onze aanbiedingen nieuwe collectie voorjaar 2022 in groothandel Factoryprice.eu en laat je inspireren voor het komende seizoen!

Wat zal er in het nieuwe seizoen in de mode zijn? Controleer!

Wiosna 2022 to powrót do klasycznych rozwiązań, przełamanych ciekawymi fasonami i kolorami, które ożywią każdą garderobę. Znów przywitamy się także z retro stylizacjami, uzupełnionymi o wzory z lat 60., które staną tuż obok nieśmiertelnej kraty i wybuchających, kwiatowych printów. Najmodniejsze propozycje tego sezonu? Nie zabraknie tu eleganckich trenczy do kostek, rozkloszowanych spódnic do połowy łydki czy uroczych, rozpinanych swetrów z perłowymi guzikami. Fantastycznym wyborem będą także wzorzyste sukienki (szczególnie szmizjerki), które świetnie połączą się z kolejnym hitem sezonu, a mianowicie garniturowymi zestawami, inspirowanymi męską szafą. Nie zapominaj również o sztucznych futrach, pledach i etnicznych boho ponczach, idealnych na pierwsze dni wiosny.

Chcesz dodać do swojej oferty nowości na nadchodzący sezon? Kolekcja wiosna 2022 czeka na Ciebie w hurtowni Factoryprice.eu – zobacz!

Lente 2022 Collectie in online groothandel Het zal ook verrassen als het gaat om modieuze stoffen en kleurenpalet. Voor de prijs zijn velours, pluche en zachte, omhullende stoffen. To graces geeft ook leer terug, dat we op een aantal manieren zullen dragen – in totale looks, elegante juxtaposities en ultra meisjesachtige styling met luchtige jurken. Bovendien zal semi-transparante, zachte waas nog steeds zonder feilloos worden verdedigd. En hoe zit het met het kleurprobleem? We wedden voornamelijk op intense, verfrissende tinten – verwacht monolooks in oranje, kanariegeel en groen. Metallic styling, vooral die badend in kostbaar goud, zal er ook perfect uit vallen.

Lente 2022 collectie in de groothandel – onze trendranking

De lente van dit jaar vergeten we even het gemak van de casual en keren we terug naar kleding in de editie van klassieke elegantie. Welke moet je in je winkel hebben? Bekijk onze checklist:

  • Trenche

Niet alleen beige en met een eenvoudige, klassieke stijl met pagons. We zullen ook naar modellen reiken, die lijken op licht lichte, luchtige shmizers, passend op de silhouetlijn of met een enorme, wervelende kraag. Ongetwijfeld zal een van de modieuze voorstellen ook poeders met verlengde armen zijn, verwijzend naar de herengarderobe. Ze zullen een geweldig duo creëren met pakduetten.

  • Garsons uit de jaren 60

Lente 2022 kledingcollectie in de groothandel is ook, en zelfs vooral, een herinnering aan retromode en een terugkeer naar elegante minigarsons. Ontwerpers wedden op korte, geknipte modellen, die prachtig combineren met minirokjes met een verhoogde taille. Verplicht in een tint pastelroze, groen, die doet denken aan een moeder met melk of besneeuwd of licht gebroken wit.

  • Retro vesten

In de komende maanden geven we oversized volumineuze coltruien op en trekken we in plaats daarvan op maat gemaakte, lichtgewicht vesten uit de kast. De trends zijn die in uniforme, felle kleuren en met schattige miniknoppen die doen denken aan snoep. Ideaal voorstel voor kokerrokken en klassieke cigarillo’s.

  • Crop tops en brallets

Wat betreft de toptrends voor het voorjaar van 2022, hebben de catwalks ook korte tops en brallets onder de knie die worden gedragen ter vervanging van vrouwelijke blouses. Voor de prijs zullen kleurrijke modellen zijn in gigantische bloemknoppen, die zijn genaaid van eco-leer en delicaat, sensueel kant. We dragen ze voor pakken, volumineuze jassen en jassen, evenals solo-versies, vooral in sets met retrozoom.

  • Jeans 2.0.

Lente 2022 Collectie in online groothandel het is ook een eerbetoon aan onsterfelijken die al moeten hebben. Niets zal beter verdedigen dan jeans, vooral met een volumineus been, hoge taille en wrijving. Ze zullen de komende maanden ook worden vergezeld door tweekleurige modellen, gepatchte vriendjes en volumineuze baggy broeken, met een tie-dye-effect.

Accessoires en accessoires – wat biedt de collectie voor het voorjaar 2022 nog meer op Factoryprice.eu wholesale?

Lente 2022 Collectie in Warschau Groothandel, naast designer, retrokleding, behoort zeker tot de opvallende accessoires. Kijk wat het waard is om bij de hand te hebben

  • Tassen

Trends tassen van dit seizoen beschrijven perfect één woord: maxi. Volumineuze gigatorbs in de vorm van zachte stoffen tassen, leren shoppers en XXL-koffertjes, evenals gewatteerde clutches veroverden de harten van beroemde trendsetters volledig. Vooral goed vallen ze uit in de schaduw van intense tinten, zoals sappig oranje, indigo of karmijnrood.

  • Schoenen

Fans van comfortabele oplossingen zullen verliefd worden op kleurrijke sneakers, liefhebber van klassieke elegantie met Mary Jane, en de feestgangers zullen vrienden maken met lange teenslippers. We plaatsen ook loafers op het platform, versierd met ketting, meisjes, gewatteerde ballerina’s en halve laarzen met tractorzool.

  • Andere

Lente 2022 collectie in kledinggroothandel vergeet ook andere modieuze accessoires niet. Daarom vind je ook massieve, zware kettingen en kroonluchteroorbellen, zoemende armbanden en dikke zegeltjes. Er zal ook geen tekort zijn aan sjaals met satijnen patroon, zonnebrillen met geometrische randen en geribbelde corduroy borstjes.

Lees verder: Bloemenjurken in het voorjaar — modieuze nieuwigheden in de groothandel

Je mag niet missen: Pastelkleuren in damesmode in het voorjaar — zie de meest modieuze!

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago