nieuws

Groothandel in winterjassen — de meest interessante trends

In de winter is een van de belangrijkste elementen van de garderobe de bovenkleding. Vandaag kijken we naar modieuze damesjassen, die je in het assortiment zou moeten hebben. We bespreken de handigste bezuinigingen, vatten hete trends samen en vragen welke kleuren en decoraties we moeten plaatsen. Kijk wat groothandel in winterjassen koop in je winkel of online kledingveiling.

Hoe winterjassen in de groothandel kiezen? We vragen!

De juiste buitenhoes moet voor verschillende gelegenheden in styling passen, maar ook in wisselwerking staan met onze hele garderobe. In het winterseizoen wedden we meestal op jassen. Dankzij een grote verscheidenheid aan lettertypen zal ieder van ons gemakkelijk een model vinden dat goed voor zichzelf is. Het is de moeite waard om op het silhouet te passen. Vrouwen met een onevenredige lichaamsbouw – met een sterk geëxpandeerd bovenlichaam moeten wedden op uitlopende modellen om hun verhoudingen gelijk te maken. Dames zonder een duidelijk omlijnde taille kunnen het benadrukken met een riem, zodat duidelijk de bovenste en onderste delen van het lichaam scheiden. Mensen met een enorme lichaamsbouw moeten gewatteerde modellen vermijden en wedden op gladde modejassen.

Bij het kiezen van jassen voor de winter is hun kleur ook relevant. De bovenklep moet universeel zijn, dus velen van ons kiezen voor klassieke kleuren. Winterjassen in zwart, grijs, bruin, marineblauw en wit zijn het populairst. Van gedempte kleuren raden we ook modieuze bordeaux, kaki en olijf aan. Van sterke kleuren zijn geel (mosterd), groen, blauw (turkoois, kobalt), roze of rood goed. Een sterk element van styling zijn winterjassen in metallic kleuren – goud of zilver.

Populaire trends in bovenkleding: snitten

Kiezen goedkoop winterjassen massa należy kierować się dopasowaniem do sylwetki, ale także zastanowić się nad krojem i stylem okrycia wierzchniego. Jeśli najczęściej stawiasz na eleganckie stylizacje najlepszym wyborem będą klasyczne kurtki o przedłużonym kroju do połowy uda. Stylowe kurtki o klasycznym wyglądzie sprawdzą się w połączeniu z różnymi zestawami. Dobrym wyborem są także kurtki parki. Są to modele długości do połowy uda ze ściągaczem w talii, który pozwala lepiej dopasować ubranie do sylwetki. Kurtki parki mają klasyczne odcienie, kaptur i pojemne kieszenie. Doskonale sprawdzają się w stylizacjach na co dzień, ale pasują także do części eleganckich zestawów. Gorącym trendem są kurtki futerka. Wykonane z miękkich, miłych w dotyku materiałów kurtki zapewniają komfort użytkowania, są bardzo ciepłe. Dla miłośniczek stylu sportowego polecamy z kolei kurtki narciarskie. Sportowe modele do linii biodra mają kaptur, kołnierzyk-stójkę oraz ściągacze przy zakończeniu rękawów. Wszystko po to, aby jak najlepiej chronić przed zimnem i niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi.

Modna i ciepła dwustronna kurtka zimowa z kapturem z oferty hurtowni Factoryprice.eu

Modieuze en interessante ontwerpen voor damesjassen

We hebben voor u de meest interessante jassen voor de winter besproken. Het is echter de moeite waard om de mogelijke decoraties te vermelden. Momenteel zijn ruches een zeer modieuze trend. Deze decoratie wordt in bijna elk kledingstuk gebruikt, ook in jassen. Waar kunnen er ruches op de toppen zitten? Uitgebreide mouwen die eindigen met ruches zijn populair, soms vindt decoratie ook plaats aan de onderkant van de jas. Een veel voorkomende decoratie in verband met de snit is de stropdas in de taille. Winterjassen kunnen genaaide stroken hebben van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als de jas of extra bevestigde riemen. Of je nu met de riem in de taille kunt strikken of vastmaken, het zorgt ervoor dat het silhouet er proportioneel uitziet. Het is de moeite waard om je te concentreren op nog een decoratie van de stijlen: een asymmetrische snit. Winterjassen , net als jassen van groothandels kunnen ze een langere achterkant en kortere voorkant hebben of langer aan de zijkanten zijn.

Decoraties en ontwerpen die winterjassen in de groothandel onderscheiden

Winterjassen voor dames massa Verkocht hebben vaak interessante en onderscheidende decoratie. Ze zijn meestal subtiel — om het universele uiterlijk van kleding niet te verstoren. De meest populaire decoratie is zonder twijfel het quilten van de stof van jassen. Het kan quilten zijn op een Engels patroon (gewatteerd materiaal in fijne vierkanten of ruiten) of in de vorm van dikke of dunne banden (meestal horizontaal). Als je bij het materiaal blijft, is het de moeite waard om het glinsterende effect van vinyl en coatings met metallic gloed te vermelden. Dankzij speciale coatings van het materiaal kan elke kleur een metaalachtige glans hebben. Past perfect in deze huidige trends voor metallic tinten. In wintermodellen zijn inzetstukken met bont of blik een populair decoratief element. Soms moet de decoratie van dit type echter in het oog springen – dan heeft het een contrasterende tint of een intense kleur, bijvoorbeeld roze. De kenmerkende decoraties van jassen zijn ook pompons – meestal aan het einde van de snaren voor het aanpassen van de capuchon of onderkant van kleding. Bovenkleding kan ook ornamenten hebben zoals strass steentjes, speciale latten met inscripties of gekleurd borduurwerk.

Shop winterjassen groothandel op Factoryprice.eu

Als uw winkel dameskleding aanbiedt, is het de moeite waard dat het assortiment ook winterjassen bevat, die elke styling aanvullen. Groothandel winterjassen kopen voor een goede prijs bij de Wholesale Clothing Store Factoryprice.eu. In het assortiment van vele snitten, kleurvarianten en maten vindt u zeker producten die bij uw klanten passen.

Zie ook: Basiscollectie in de groothandel – klassieke modellen in een breed kleurenpalet

Lees verder: Wholesale Clothing Factoryprice.eu – gratis toegang tot foto’s en beschrijvingen

magda

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago