nieuws

Basiscollectie in de groothandel – klassieke modellen in een breed kleurenpalet

Op zoek naar aanbod aan de winkel die zal verkopen ongeacht de heersende trends? Wil je een breder publiek raken? Niets eenvoudiger – basiscollectie beschikbaar op factoryprice.eu helpt je bij deze taak. Wat is de moeite waard om rond te kijken en welke van de kleding zijn de grootste klassiekers die waarschijnlijk nooit uit de mode raken? We vragen!

Basisstijl – wat is het en wat valt het op?

De naam „basiskleding” wordt die delen van de kledingkast genoemd, die de basis vormen voor styling. In tegenstelling tot de rest zijn ze in staat om zelf een consistente styling te creëren, die zal lukken, ongeacht de heersende trends en gelegenheden. En daarom zijn ze tijdloos, universeel en geven ze bovendien veel vrijheid als het gaat om experimenteren met mode. Ze combineren zowel met retrostijl, vrouwelijke outfits uit de categorie glamour, als met de release van elegant minimalisme. Dus welke kleding bedekt basiscollectie?? Allereerst gladde t-shirts, eenvoudige, niet-hertekende jurken, evenals modellen broeken die nooit uit de mode raken (klassieke jeans, klokken of elegante cigarillo’s). Hoewel deze stijl niet rijk is aan kleuren en originele motieven, betekent dit niet dat het beperkt moet blijven tot een enkel, ingetogen kleurenpalet. Ook zullen hier verkwikkende fruitige tinten, diepe nobele kleuren en casual beige en monochrome tinten uitvallen.

Basiscollectie van wholesale factoryprice.eu – trends voor het nieuwe seizoen

Volgens het concept van homfy kleding reiken we dit jaar vooral naar kleding, die er zelfgemaakt uitziet, met een geschaalde vorm en veel vrijheid biedt. Bekijk onze checklist en vind je favorieten:

  • Sets

Zowel sportief als in de casual editie of iets eleganter – in een set met een rok. Het is een absolute must have die bijna overal voorkomt – in styling voor werk, voor een date, evenals een losse dag in de stad. Momenteel zijn de meeste trends die van geribbelde stof en zacht velours in diepe tinten.

  • Sportkleding

Legginsy, kolarki i topy, przypominające staniki na trening. Zgodnie z trendem na athleisure będziemy widywać te elementy garderoby w nowym sezonie szczególnie często. Warto zainwestować zwłaszcza w modele utrzymane w estetyce granny chic, z ręcznikowego frotte oraz przytulnej bawełny.

Kolekcja basic dostępna w ofercie hurtowni factoryprice.eu. Zobacz!
  • Brede benen

Hoewel ze niet lijken op klassieke basis, zijn ze een van de meest trends van voorstellen uit deze categorie. Op de modetop zullen zeker klokken van gietstof, dun opengewerkt materiaal en doen denken aan een broek voor het trainen van brede benen met hoge taille.

  • Rokken met split

Modieuze basic groothandelscollectie kon niet zonder rokken, vooral met een eenvoudige, boxed mode, in de vorm van een klassieke buis en onhertekende uitlopende maxi. Falen niet alleen katoenen modellen die zich aan het lichaam hechten, maar ook die van denim, suède en gecoate chiffon zullen zichzelf verdedigen. Uitstekend, als ze bovendien een sensuele spleet op het been hebben – de laatste modehit.

Klassiekers om in te slaan – basiscollectie in online groothandel

Ook al is elk seizoen basic collectie groothandel vergroot met nieuwe voorstellen, is het ook de moeite waard om onsterfelijke klassiekers te kiezen, die een ideale capsulegarderobe zullen creëren. Welke zijn van hen?

  • Denim berg

Beide, als het gaat om broeken, jassen of rokken, zal een fatsoenlijke spijkerbroek altijd lukken. Momenteel zijn er naast lichtblauwe modellen ook kleurrijke versies in de mode – in tutti frutti tinten, klassiek rood, indigo, gebotteld groen en safarikleuren.

  • Klassieke blazer

Noodzakelijkerwijs oversized snit, met een zacht hertekende onderkant en in een casual editie van warm beige. Dit is een verplicht punt in de lijst van elke elegante en liefhebber van Parijse chique stijl, die perfect zal combineren in styling uit de minimale categorie.

  • Wit shirt

In de damesgarderobe mag je naast rokken en jurken niet minstens één shirt met kraag missen. Ze creëert een extra duet met een spijkerbroek in een babyblauwe tint, vult de ruimte tussen blazerrevers aan en zal bovendien goed vergezeld gaan van wulpse rokken met een tuba-stijl.

  • t-shirt 2.0.

Het is een van de basis die je moet hebben, zonder welke basiscollectie, zou ze niet gelijk hebben. Vooral wenselijk zijn klassieke modellen met een V-inkeping op de halslijn, met zacht verlengde mouwen en strepen, die de tophit van dit jaar zijn.

Basic collectie in stijlvol

In welke styling basiscollectie zal zichzelf het beste vinden? Check out:

  • Minimaal elegant

Het volstaat hiervoor een gewoon shirt met een kraag, cigarillo’s en een niet-hertekende blazer. Voor fans van meer vrouwelijke outfitters raden we in deze versie ook een klassieke kokerrok en een set gouden sieraden aan, die de hele smaak en klasse zullen geven.

  • Athleisure

De trend van de jaren negentig is terug. Vandaar, op straat en mode toont een stortvloed aan styling met schijnbaar niet-bijpassende kleding. Cyctors en een shirt met verlengde onderkant, of misschien trainingspakken gecombineerd met schoenen met hoge hakken? Opties voor modieuze outfits zijn echt heel veel.

  • Retro fantasie

Of zou hij jezelf trakteren op de reis van de afgelopen decennia? Het is genoeg voor deze casual set met een rok en top, een ramonesk jasje en veelkleurige dikke sieraden. Briljant zal bovendien uitvallen in combinatie met muilezels schoenen van verkwikkende, fruitige tinten.

Bekijk meer: Goedkope damesblouses in kledinggroothandel – bekijk de trends van dit seizoen!

Mogelijk bent u geïnteresseerd in: Groothandel dameskleding — hoe kies je de beste?

justyna

Recent Posts

Letnie sukienki w hurcie – uzupełnij asortyment na zbliżający się sezon!

Moda w sezonie wiosna/lato 2022 nie przestanie nas zaskakiwać. Zwłaszcza, jeśli chodzi o letnie sukienki…

2 jaar ago

Overgangsjassen in de groothandel – ontdek de meest modieuze modellen in het voorjaar!

Wat overgangsjassen in de groothandel zal ons dit seizoen vooral vaak vergezellen? Klassiekers - ramonesken,…

2 jaar ago

Mini-jurken in de groothandel – bereid je winkel voor op het nieuwe seizoen!

De meest modieuze mini-jurken groothandel dit seizoen? Naast soepele basics en klassieke modellen in bloemenprints,…

2 jaar ago

Groothandel dameshoodies – bekijk de Factoryprice.eu collectie!

Hij is in de lente al minder dan een week weg geweest, dus het is…

2 jaar ago

Groothandel joggingbroekjurken – dompel jezelf onder in sportgemak!

De meest modieuze kleding in het voorjaar wordt geselecteerd. Dit seizoen zal er geen tekort…

2 jaar ago

Groothandel geribbelde jurken – bekijk de grootste selectie online!

De meest modieuze kleding in het voorjaar zijn niet alleen die waarop gigantische bloemen bloeien…

2 jaar ago